Vil du bo i ældre-kollektiv i Sæby?…

Vil du bo i ældre-kollektiv i Sæby?…

7. oktober 2017 - kl. 12:27 - af

Så kan det være du er i målgruppen for De Fire Årstider på plejecentret Rosengården i Sæby. Det er et kollektiv, der hylder fællesskab, fællesspisning og nye venskaber.

Lejlighederne har egen indgang, egen adresse og er altså en selvstændig bolig. Beboerne skal selv tilmelde sig madordning og hjemmeplejen hjælper, hvis der er behov.

Flere af lejlighederne har været udlejet til ægtefæller, der har en mand eller kone boende på Rosengården. Lige nu gælder det for Margit Kokholm. Hun har dårlige ben og kom sjældent på besøg hos sin mand. Nu nyder hun at besøge ham flere gange om dagen. Samtidig er der mulighed for fællesskab med de øvrige af kollektivets beboere. De spiser og ser tv sammen.

Vi er glade for tilknytningen til Rosengården, siger Thorkild Søndergaard, som flyttede ind sidste år. Det er rart, at vi kan deltage i aktiviteter og ikke mindst fester på Rosengården, det giver et godt afbræk i hverdagen. Vi hjælper også hinanden, tilføjer Thorkild, som passer Rosengårdens fugle.

Men det kunne være rart med flere beboere i kollektivet, siger Thorkild – specielt efter en af beboerne er flyttet på plejehjem. Så nu er der fem ledige lejligheder.

Vil du vide mere eller have en rundvisning, så kontakt Birgitte Lundberg på Rosengården i Sæby på 23847167

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vil du bo i ældre-kollektiv i Sæby?...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER