Venstre Kæmper for flådestationen i Frederikshavn

Venstre Kæmper for flådestationen i Frederikshavn

7. oktober 2017 - kl. 15:42 - af

Redaktionen har modtaget dette fra byrådskandidat Michael Bertelsen (V).

Venstre var i tirsdags på Christiansborg for at drøfte det kommende forsvarsforlig.
Venstre i Frederikshavn er bekymret for risikoen for en reduktion af sømilitære arbejdspladser i forhold til det nuværende.

Ved samme lejlighed fik Venstres forsvarspolitiske ordfører Peter Juel Jensen overrakt en miniatureudgave af Krudttårnet i Frederikshavn, som kan pryde hans skrivebord og minde ham om Frederikshavns stærke behov for at fastholde og udbygge Forsvarets og i særdeleshed Søværnets tilstedeværelse i kommunen.

I vores kamp for fastholdelse af Forsvarets arbejdspladser, bliver vi også nød til at se på, hvordan vi kan gøre os mere attraktive, så man i fremtiden ikke overveje at flytte forsvarsarbejdspladser fra Frederikshavn – Fordi det giver mening at støtte op omkring Frederikshavns stærke maritime position!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Venstre Kæmper for flådestationen i Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER