Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen

Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen

7. oktober 2017 - kl. 6:23 - af

Velindrettet etplans villa beliggende i den nordlige del af Sæby i skønne omgivelser nær skov og strand – tæt på sæbygårdbanesti. Et børnevenligt og skønt område, hvor skolebussen også fragter skolebørnene trygt hjem.

Velkommen til denne præsentable villa, som byder velkommen med sit gode bryggers med adgang til husets rummelige køkken/alrum, det pæne lyse køkken er fra år 2004, her er der brændeovn og udgang til den skønne sydvendte terrasse. I alrummet er der god mulighed for at indrette familens daglige spiseafdeling. I den anden ende af huset finder vi huset 3 skønne værelser og badeværelse. Der er nyere gulve i stue og køkken fra år 2014 og vinduerne i huset er skiftet løbende gennem de sidste år.

Til villaen er der anlagt en flot have mod syd med græs og bede, som er nem at holde og med godkendt havevandsboring, til villaen er der herudover også en uundværlig carport.

Alt i alt en bolig som skal opleves…

Ugens bolig – se mere her

Mægler: Lars Jensen
Sagsnr. 93004510
Type: Villa
Boligareal: 105
Grundareal: 886
Rum: 4
Værelser: 3
Antal plan: 1
Byggeår: 1980
Energimærke: F
Pris: 1.098.000
Ejerudgifter: 1.916

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER