Sæby Redningsstation på hyggetur fredag aften

Sæby Redningsstation på hyggetur fredag aften

7. oktober 2017 - kl. 17:57 - af

Fredag kl. 18 fik Sæby Redningsstation et udkald til en forebyggende SAR (search and rescue). En jolle havde fået motorstop ud for Frederikshavn med to mand og en dreng ombord.

Vejret var godt og havet roligt, så folkene fra redningsstationen fandt hurtigt båden, fik personerne ombord på FRB11 og tog båden på slæb ind til Nippens havn ved Frederikshavn, inden det blev mørkt og koldt, og den ellers rolige situation udviklede sig.

 

 

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Redningsstation på hyggetur fredag aften' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER