Ingen unge behøver kede sig i efterårsferie

Ingen unge behøver kede sig i efterårsferie

6. oktober 2017 - kl. 8:18 - af

Det gør Stidsholt Idrætsefterskole i Sæby, hvad de kan for. Der er mange muligheder, som rækker lige fra fodbold-, håndbold-, svømning- og til E-Sports camp.

Inspirationstræning med Morten Arvidsson
På Stidsholt vil de gerne bidrage til at håndbolden i Nordjylland fortsat udvikles. Derfor har de inviteret interesserede U14 og U16 pige- og drengespillere til en teknisk træning med en kompetent og erfaren elitetræner, Morten Arvidsson. Til dagligt træner Morten Sæby HK’s 2. div kvinder og er samtidig elitechef i Randers Kommune. Dette program er desværre booket op, men der er mange andre muligheder.

Håndbold Camp efterårsferien 2017
Håndbold Campen er for dig som ikke kan få nok af håndbold – for alle drenge og piger mellem 12 og 16 år.

Og som har lyst til at være på en super Camp. Her er alle tiders chance for store håndboldoplevelser for håndboldspillere på alle niveauer. Deltagerantal er max 60 personer, og prisen er 600 kr.

Er du mere til fodbold
Så har pigerne muligheder her, for på Fodbold Girlpower Campen prioriterer de at træne en del teknisk træning af individuelle færdigheder, og man vil arbejde med specifiktræning, hvor den enkelte spillers færdigheder er i højsædet. Som spiller vil du være med til at bestemme hvilke færdighedsområder, du ønsker at forbedre. De vil elsker, at der bliver scoret mål, derfor laver de også en masse seje skudtræningsøvelse. Campen henvender sig til piger mellem 12 og 16 år. Pris 600 kr.

Primære trænere på Campen: Jonas Petersen, UEFA A træner licens 2015, og assistent træner for U17 Liga i AaB og Mikkel B. Christensen, UEFA B trænerlicens, bl.a. cheftræner for AaB’s talentskole i Aabybro.

Svømme Camp efterårsferien 2017
Er for alle drenge og piger mellem 10 og 16 år, og som har lyst til at være på en super Camp. Her er alle tiders chance for store svømme oplevelser på alle niveauer. Max 40 personer, og prisen for denne oplevelse er 600 kr.

E-Sport Camp hos Stidsholt Headshot, Monsterkill & motion
Der vil blive undervist/trænet i LOL og CS:GO. Bliv en bedre gamer på denne camp, hvor deres dygtige undervisere vil træne dig i strategi, samarbejde, overblik og hvad der ellers kræves for at blive en bedre gamer.

Man bor på Idrætsefterskolens elevværelser, hvor I bor 2-4 personer sammen og du skal selv medbringe dyne/pude og sengelinned. Du skal også selv medbringe en computer, du kan spille på.

Hvem kan deltage: Hvis du dyrker E-sport eller har lyst til at stifte bekendtskab med det, og er en dreng eller pige mellem 12 og 15 år kan du deltage. Max 20 pladser og prisen er 500 kr.

Trænerne på Campen er begge aktive i E-sport verden og underviser på Stidsholt Idrætsefterskole i E-sport. Udover E-sport, skal du være villig til lidt fysisk aktivitet, det kan være hockey, styrketræning, crossfit eller andet. Tilmelding på dgi.dk/201701336002. Campen bliver arrangeret af DGI Nordjylland og Stidsholt IF.

Alle camps, som foregår på Stidsholt Idrætsefterskole, er fra den 15. oktober kl. 13 til den 17. oktober kl. 16., og tilmelding til håndbold, fodbold og svømning kan foregå på: https://stidsholtif.nemtilmeld.dk , og optagelse på lejren foregår efter først til mølle princippet. Som på de andre camps får du: Overnatninger på værelser, fuld forplejning (6 måltider pr. dag), T-shirt og socialt samvær.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ingen unge behøver kede sig i efterårsferie' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER