Fotoklub på motorvejsbro blev meldt til politiet

Fotoklub på motorvejsbro blev meldt til politiet

6. oktober 2017 - kl. 11:31 - af

Torsdag aften var en flok foto entusiaster, som de for øvrigt plejer, på fælles tur i lokalområdet for at ”skyde” det gode billede. Det blev dog en noget anderledes og på sin helt specielle måde en af de aftener, der ikke lige sådan går i glemmebogen.

De 7 fotoglade mennesker havde taget opstilling på motorvejsbroen ved Vangen, hvor E45 begynder, for at skyde billeder af lysene på bilerne. Ved lang lukkertid kan man opnå helt specielle og meget fede billeder på den måde.

Der gik dog ikke længe, inden de blev passet op af ordensmagten, der havde modtaget en anmeldelse fra en 44-årig kvinde, der havde set dem på broen og derfor var blevet nervøs. De glade fotoentusiaster kunne dog berolige betjentene fra Nordjyllands Politi, her var ingen stenkast eller lignende – alt for dyrt grej til den slags løjer, der desværre har præget overskrifter landet over det sidste årstid.

Det var dog ikke sidste gang fotofolket blev passet op, for kort efter politiet havde forladt ”gerningsstedet”, valgte flere billister at stoppe op og spørge: ”Er der sket noget”, hvilket dog ikke var tilfældet, men måske nogle af billisterne havde lidt frygt for den netop opstillede ”fotovogn” med hele 7 kameraer.

Inden aften sluttede kom endnu en patrulje på E45, der blot blinkede med lyset på taget, inden de forsatte under broen og videre sydpå.

En speciel aften var slut og udover fede billeder, var der også en del andet at smile over, mens den varme kaffe blev nydt.

Foto: Jørgen Jensen

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fotoklub på motorvejsbro blev meldt til politiet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER