Beboere fra Rosengården på McDonald´s tur

Beboere fra Rosengården på McDonald´s tur

6. oktober 2017 - kl. 16:45 - af

Torsdag d. 7 september drog 7 glade beboere og 2 medarbejdere fra afd. Orkideen på Rosengården afsted mod Frederikshavn for at besøge McDonald´s.

Beboerne på Rosengården har fået klippekort, hvilket giver dem mulighed for en ekstra aktivitet, hvor de selv bestemmer indholdet. Denne aften havde beboerne fra Orkideen valgt at det skulle være et besøg på MC Donalds.

Turen til McDonald´s gik med sang i bussen og en flok spændte og forventningsfulde ældre mennesker, for som de sagde – DER har vi aldrig været.

Flokken fra Rosengården satte sig i restauranten blandt en masse børnefamilier så der var rigtig gang i den, hvilket beboerne synes var sjovt og livsbekræftende.

Alle fik serveret en af de kendte Happy Meals og selvfølgelig med is til dessert. Burgeren blev spist med velbehag, også selvom man ikke var vant til at få maden serveret i en boks og så uden tallerken eller bestik, men dette blev taget som en ny udfordring.

Beboerne synes det var en god og sjov oplevelse og flere af dem sagde, med et stort smil på læben, det skulle tilføjes til deres CV.

Der var sågar en af de glade mænd som snarligt fylder 80 år, der var så positivt overrasket, at han ligefrem overvejede at gæsterne til hans kommende fest, skulle have en sådan ”kuffert” med mad.

På turen hjem til Rosengården talte de om, at det bestemt ikke var sidste gang de ville besøge McDonald´s.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Beboere fra Rosengården på McDonald´s tur' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger