Sejlbåd var strandet og tog vand ind

Sejlbåd var strandet og tog vand ind

2. oktober 2017 - kl. 13:46 - af

Sæby Redningsstation måtte søndag aften ud til weekendens 4. udkald. De blev kaldt ud af JRCC med en melding om, at en 29 fods sejlbåd var strandet i indsejlingen til Hou havn. Båden lå på indersiden af det Nordre molehoved og bankede i stensætningen.

Der var 2 voksne ombord, så Redningsstationen sendte FRB11 og redningsbilen af sted mod Hou. Grundet det dårlige vejr kom bilen først frem til Hou. Deres mand i bilen kunne fortælle, at de to folk ombord på havaristen var kommet i land ved egen hjælp, men at båden stadig lå og bankede i stenene og tog vand ind omkring kølen.

FRB11 kom frem få minutter senere, og satte en af deres folk ombord, hvor efter de gjorde deres slæbetrosse fast på havaristen og slæbte ham fri, og kunne der efter afleverer havaristen ved kajen.

Her efter returnerede FRB11 til stationen og klargjorde båden til næste tur.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sejlbåd var strandet og tog vand ind' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER