Sæsonens første Sjov Fredag er nu på fredag

Sæsonens første Sjov Fredag er nu på fredag

2. oktober 2017 - kl. 0:59 - af

På fredag, den 6. oktober, går det løs igen i Sæby Fritidscenter. Der er som sædvanlig masser af sportslige udfordringer til børnene. Invitationerne er ude på skolerne, og de 20-25 voksne er klar til at sætte gang i aktiviteterne på fredag. I år er det Jon Andersen, som er formand for udvalget. Han efterfølger Lene Petersen, som i flere år har bestridt denne post på glimrende vis.

Bestyrelsen i SIK 80 har også svedt lidt inde opstarten på Sjov Fredag, da der var dobbeltbookning på nogle af timerne i SFC på fredag. Denne knude er nu løst på glimrende vis, da Floorball klubben fik flyttet deres kamp. En anden ting der skulle tages i betragtning i år var, at SFC nu skulle indkøbe det vand, sodavand og slik mm. som vi skulle sælge, jvf. nye regler i SFC. Dette har vi tidligere selv gjort. Denne ændring har givet os en øget udgift på 8.000 kr, så derfor er der lagt 5 kr. på entreen.

”Problemerne er løst, og vi glæder os til at se de mange friske børn”, siger Gunnar Møller Nielsen/ SIK 80.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæsonens første Sjov Fredag er nu på fredag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER