Foredrag med Flemming Retbøll i Manegen

Foredrag med Flemming Retbøll i Manegen

1. oktober 2017 - kl. 5:45 - af

Sæby Pensionist og Efterlønsklub får onsdag den 4. oktober kl. 14 besøg af tidligere studievært og programmedarbejder Flemming Retbøll, der fortæller om, hvordan det var at gå fra at være skoleinspektør og så til at blive mediemand.

“Det startede med, at jeg holdt op med at ryge – og så kørte det videre derfra til Nordjyllands Radio og til sidst til TV2/Nord, hvor jeg var i 25 år”, fortæller Flemming Retbøll.

Få hele historien som både er anderledes og underholdende. Hør om hans møde med en række kendte personer, som han har haft sjove oplevelser med. En smule grin med sig selv bliver der også plads til. Foredraget krydres med billeder. Det er som sædvanlig i “Manegen” Sæby Kulturhus, at det foregår.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Foredrag med Flemming Retbøll i Manegen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER