Hasse Christensen: Ansæt en foreningskonsulent nu

Hasse Christensen: Ansæt en foreningskonsulent nu

26. september 2017 - kl. 0:53 - af

Fredag den 22 sept. afholdte FUF sammen med Idrætssamvirket opfølgningen på efterårets fritids- og forenings konference. FFK hallerne lagde lokaler til, og omkring 60 foreningsfolk, politikere og personale fra forvaltningen var mødt op til aftenens tema ” fremtid i forening”.

En rigtig god dag med masser at godt indhold. Oplæg ved Morten R. Larsen fra Fundraisers og Kristian Pilgaard fra DGI og Thisted kommune. Helle og Rune Dam Dyhr om fællestræning for 7-9 klassetrin, Søren Østergaard CUR om ungdomskulturer.

Og det er her min pointe kommer ind. Kristian Pilgaard er ansat i en stilling som foreningskonsulent i et 50/50 samarbejde imellem DGI og Thisted kommune.

Inspireret af Kristian Pilgaards indlæg om hans arbejde for foreningslivet i Thisted, er jeg overbevist om at et lignende ansættelsesforhold i tæt samarbejde med FUF og Idrætssamvirket, kunne være med til at udvikle og understøtte de over 500 aktive foreninger der findes i Frederikshavn kommune.

Som deltager i konferencen står det mig også helt klart efter at have lyttet til oplægsholderne at vi i kommunen er godt rustet til fremtiden, ikke mindst takket være paraplyerne, og det konstruktive arbejde der eksisterer parterne imellem.

Jeg vil med dette indlæg opfordre kommunen til konstruktivt at indgå i bestræbelserne på at få ansat en foreningskonsulent i en 50/50 stilling med DGI/DIF hvis dette er muligt, og gerne i indeværende byråds- periode.

Finansieringen til fritidskonsulenten vil jeg finde i harmoniseringen af haltilskudsmodellen som ligger på bordet og som er på vej ud til høring i paraplyerne.

Hasse Christensen
Byrådskandidat for Venstre

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hasse Christensen: Ansæt en foreningskonsulent nu' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER