Skiold kåret som Årets Vækstvirksomhed

Skiold kåret som Årets Vækstvirksomhed

22. september 2017 - kl. 14:19 - af

Det går så godt for Skiold koncernen, der producerer udstyr til landbruget, at virksomheden nu er udråbt til årets bedst vækstvirksomhed.

Og for Skiold betyder hæderen en hel del, når man sætter virksomhedens udvikling gennem mange år i mente. Virksomheden har lige fejret 140 års jubilæum, og det betyder, at virksomheden har evnet at tilpasse sig i den nye globale verden, siger adm. direktør på Skiold A/S Samuel Waldorph.

Skiold med hovedkontor i Sæby er en af de internationalt førende producenter af svinestalde, udstyr til foderfremstilling og udstyr til sortering og rensning af frø og korn.

Udover hovedkontoret i Sæby har Skiold tre andre afdelinger i Danmark og datterselskaber i 10 lande med i alt 500 ansatte.

Selv om 2016 var et modgangsår for landbruget, så var det medgangsår for Skiold. Virksomhedens omsætning voksede med 20 procent til 602 milllioner kroner, og det er en af årsagerne til, at de i dag blev kåret til Årets Vækstvirksomhed på Vækstkonferencen i Odense.

I den officielle begrundelse for, at SKIOLD vinder af Årets vækstvirksomhed, skriver Landbrug & Fødevarer bl.a.:
“SKIOLD vinder pga. deres sunde og høje økonomiske vækst. I modgangsåret 2016, hvor store dele af landbruget var tabsgivende og mange leverandører også måtte notere tilbagegang, kunne én af de virkeligt solide veteraner, nemlig SKIOLD A/S i Sæby, markere sig med så fornem en fremgang, at virksomheden gør sig fortjent til prisen som Årets Vækstvirksomhed.

SKIOLD kan føre sin historie 140 år tilbage – og har undervejs evnet at tilpasse sig de skiftende vilkår, altid med udgangspunkt i danske landmænd behov. Virksomheden har i dag en international førerposition som leverandør af foderanlæg, staldsystemer og komplette løsninger. 90 procent af produktionen eksporteres – ofte til fjerne og nye markeder.
Én af de mere spektakulære ordrer er et anlæg på ni etager i Kina, der skal rumme 9.000 søer i topmoderne rammer.”

Se også video som Landbrugsmedierne har lavet https://youtu.be/KuGcmf0ZfSU

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skiold kåret som Årets Vækstvirksomhed' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger