Venstre kæmper for Forsvarets arbejdspladser i kommunen

Venstre kæmper for Forsvarets arbejdspladser i kommunen

18. september 2017 - kl. 8:52 - af

Venstre kæmper for, at det nuværende antal af arbejdspladser i Forsvaret fastholdes i Frederikshavns kommune, og at en evt. kommende 3. Eskadre og logistiktjeneste i Forsvaret kommer til at ligge i Frederikshavn.
Som det har været fremme i foråret og henover sommeren, arbejdes der med oplægget til de kommende forhandlinger om et nyt forsvarsforlig. Resultatet af dette blev 6. september lækket på hjemmesiden olfi.dk. Af rapporten, som omtales budgetanalysen, fremgår det at en række myndigheder i Søværnet nedlægges, hvilket kan betyde, at Frederikshavn mister arbejdspladser, hvis alle forslagene i budgetanalysen anvendes i de kommende forligsforhandlinger.

Venstre kæmper for at dette ikke sker. Det giver mening at fastholde og udbygge flådestationen, fordi Frederikshavn har en stærk position på det maritime område. Derudover er der brugt knap en mia kr. på at udflytte statslige arbejdspladser fra København for at skabe en bedre fordeling af statslige arbejdspladser. Gennemføres forslagene fra budgetanalysen vil det skævvride fordelingen af statslige arbejdspladser yderligere i forhold til Frederikshavn. Venstre er derfor i dialog med Christiansborg for at sikre Frederikshavns stærke position på det maritime område fastholdes og udbygges.

Husk at stem personligt
Michael Bertelsen
Byrådskandidat for Venstre

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Venstre kæmper for Forsvarets arbejdspladser i kommunen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger