Karsten Thomsen: <br>Stor respekt

Karsten Thomsen:
Stor respekt

15. september 2017 - kl. 8:21 - af

Jeg var til byrådsmøde onsdag d. 13. september. Her oplevede jeg den store opbakning tilhørerne gav til de borgere som har brug for hjælp. Tilhørernes tilkendegivelser om at nok er nok, og at der ikke bør ske flere forringelser på service overfor borgerne fortjener respekt.

Borgmesteren gav en rigtig god gennemgang af den økonomisk situationen, og jeg er ikke i tvivl om, at var der et økonomisk råderum – ja så ville Borgmesteren og hele den socialdemokratiske gruppe ikke foretage besparelser og nedskæringer.

Så derfor vil min opfordring være til alle dem, der var i byrådssalen i går for at forsvare de borger, som har brug for jeres hjælp, om sammen med undertegnede at rette vreden mod dem, som reelt har ansvaret for den situation, som mange kommuner er havnet i – regeringen. Regeringen vil bruge det råderum der er til skattelettelser, hvilken er lig med at kommunerne er tvunget til at spare på alle områder og dermed også kommer til at ramme nogle af de svage i samfundet.

Skattelettelser / velfærd – så vælger jeg velfærd – så endnu engang respekt for dem der mødte op, og ret nu jeres vrede mod dem, der har ansvaret for den situation, som kommunen er havnet i – regeringen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Karsten Thomsen:
Stor respekt'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger