Børnene kom højt til tops i Gybels Plantage

Børnene kom højt til tops i Gybels Plantage

14. september 2017 - kl. 8:24 - af

Søndag den. 10. september blev Gybels Plantage indtaget af børn og voksne, der alle var klar til at gå på opdagelse i den bynære skov. De deltog nemlig i Naturens Dag.

Mere end 200 børn og voksne brugte søndagen i Gybels Plantage, hvor de blandt andet kom til tops i plantagens træer, savede og jagede som i gamle dage, fik målt deres blodtryk, bagte pandekager og lærte en masse om nattens flyvende pattedyr.

Gybels Plantage var fra starten fyldt med naturglade børn, forældre og bedsteforældre, der var klar til at gå på opdagelse i den bynære skov. Stemningen var høj, og alle aktørerne viste familierne, hvordan de kan bruge og opleve naturen. Hos Sæby Hjerteforening var man især glade for den store interesse om blodtryksmåling.

Naturvejleder Bo Storm fra Park & Vej glæder sig allerede til næste år, hvor Park & Vej planlægger at holde Skovens- eller Naturens Dag. Bo Storm beretter ’Jeg er glad for, at så mange valgte at bruge sin eftermiddag sammen med os. Hos Park & Vej ønsker vi, at så mange som muligt kommer ud og oplever de kommunale skove og lærer mere om, hvordan man kan bruge naturen’.

Park & Vej arrangerede Naturens Dag 2017 i samarbejde med KFUM Spejderne, Danmarks Jærgerforbund, Dansk Naturfredningsforening, Friluftsrådet, Sæby Hjerteforening, Ørtoft Klatrecenter og deres egne Junior Ranger.

Dagens vindere af de enkelte konkurrencer og quizzer får direkte besked.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Børnene kom højt til tops i Gybels Plantage' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER