Kæmpe havørred på 9 kg fra Sæby Å

Kæmpe havørred på 9 kg fra Sæby Å

27. juli 2017 - kl. 0:02 - af

Villy Thomsen er indenfor de sidste år startet op på lystfiskeri. Han fisker både på kysten og i åen, og han fisker mest efter havørreder, men der bliver også tid til lidt skrubbe fiskeri.

I går var Villy ved åen, som så mange gange før, men det blev en helt uforglemmelig dag, for det lykkedes ham at kroge en kæmpe havørred i åen. Efter en lang og hård fight lykkedes det at få kæmpen på land.

Villy kørte ned til JC Fiskegrej & Fritid og syntes lige, de skulle komme ud og se, hvad han havde i bagagerummet. Villy åbnede, og Jesper Christensen. fra JC Fiskegrej, nåede lige at gribe kæben inden den ramte jorden.

Turisterne strømmede da også til, da Villy trak kæmpen ud, og kameraerne blev flittigt brugt.

Fisken målte 92 cm og vægten stoppede første ved 9,36 kg., hvilket er under 2 kg fra å rekorden.

Stort tillykke til Villy med den flotte fisk.

Fisk_600x400

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kæmpe havørred på 9 kg fra Sæby Å' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER