Drengerøvene hyggede og fik brændt dæk af

Drengerøvene hyggede og fik brændt dæk af

23. juli 2017 - kl. 1:18 - af

Man kan vel efterhånden kalde det en tradition, når der kaldes til træf for ”Altid Drengerøve” på Grøn’s køretekniske anlæg ved Sæby. For 4. år blev portene åbnet, og alt var klar.

Det så dog ud til at blive en blandet fornøjelse da startskuddet lød kl.12, tunge skyer truede, men som med et fingerknips kom solen, og det blev lummert og rigtigt vejr til Danmarks fedeste en-dags træf, som de kalder det.

Grøn’s køretekniske anlæg er pænt stort, men alligevel så er pladsen ved at være trang.  Hver en kvadratmeter er fyldt med alt fra glade gæster, til showbiler, folk der laver MC stunts, drifting, mobile butikker, så der kan handles og naturligvis masser af specielle biler og mc’er fra hele Danmark. Så om der skal tænkes i ny adresse til træf, eller om der kan gøres andre tiltag, spurgte vi arrangør Sune Holm om.

Han sagde: ”Vi har kæmpet med for lidt plads de sidste år, men hvor finder vi lige alternativer med mere end de 50.000 m2, vi har her på Grøn’s, det er ikke let, så mon ikke vi også er her næste år.

Vi har haft ca. 1.800-1.900 deltagere på anlægget i dag, så vi er meget tilfreds, men som sagt det kniber lidt med pladsen”.

Derudover fortalte Sune, at MC’er har man forsøgt at gøre mere for i år, da de også gerne skulle blive en del af træffet, men den store succes har det ikke været, så han opfordre til at klubber, privatpersoner eller hvad det måtte være, der har køretøjer på 2 hjul støtter op.

”Vi har i år haft fokus på MC, og derfor kunnet tilbyde bl.a. rullefelt og meget andet. Træffet er for alt med motor, så vi vil rigtig gerne have de 2-hjulede mere med, ja om det så er en ombygget havetraktor, så er vi friske. Alt med motor har interesse”.

Til spørgsmålet om træffet er en levevej kunne Sune kun smile og sige: ”Jeg er industriteknikker til daglig, og det her er kun en hobby, der har taget overhånd, ikke meget skal gå galt for at det giver røde tal, så nej, vi skal bare kunne mødes et sted, hygge og sparke dæk uden at genere nogen, men til gavn for dem der gerne vil”.

Slutteligt lovede vi Sune, at appellere til dem der måske ikke allerede er med. Tjek ”Altid Drengerøve”s Facebook og like gerne, så er der mere info den vej, både om træf i 2018, men også om de mange andre ting, der sker året rundt.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Drengerøvene hyggede og fik brændt dæk af' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER