Fortsat mulighed for at hente medicin i Hørby

Fortsat mulighed for at hente medicin i Hørby

20. juli 2017 - kl. 0:03 - af

Med Hørby Brugs lukning pr. 31. juli slutter et langt og godt samarbejde mellem Sæby Apotek – og tidligere Østervrå Apotek – og Brugsen i Hørby. Samarbejdet har fungeret til gavn og glæde og såvel borgere som Brugsen og apotek, og fra apoteket side kan vi kun beklage, at udviklingen ikke lader forretningen overleve.

For fortsat at kunne servicere vore kunder i Hørby, er vi glade for at kunne meddele, at Hørby Bageri har sagt JA til at overtage opgaven som lokalt afhentningssted for medicinpakker fra Sæby Apotek.

Der bliver dog nogle ændringer, idet Hørby Bageri holder lukket om mandagen, hvorfor det ikke er muligt at få sin medicin der, her må vi henvise til Sæby Apotek, OK-plus på trafikcenter Syd, Østervrå Apotek eller Dybvad Brugs. Det vil heller ikke længere være muligt at købe håndkøbslægemidler direkte ved bageren, de skal bestilles på Sæby Apotek, enten via vores hjemmeside www.saebyapotek.dk , e-mail: saeby@apoteket.dk eller pr telefon 98 46 10 17.

”Som apoteker er jeg meget glad for at Helle Madsen, Hørby Bageri har sagt ja til at hjælpe lokalsamfundet og os, også selv om det ikke bliver helt, som det har været hidtil. Vi ser frem til et godt samarbejde” udtaler apoteker Preben Smed Jeppesen, Sæby Apotek

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fortsat mulighed for at hente medicin i Hørby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER