Hørby Bageri bagte brød på Voergaard

Hørby Bageri bagte brød på Voergaard

19. juli 2017 - kl. 0:58 - af

– Som noget helt nyt var vi “bønder” (fødevareproducenter) inviteret på 3. dages marked i det store markeds telt midt på slotspladsen. Det har været berigende at være på besøg, samt at bage brød, som man bagte det i middelalderen, fortæller Helle Madsen fra Hørby Bageri.

– Vi har i Hørby Bageri læst, bagt samt smagt brød og kage, til dette marked, inden vi deltog, det har været vellykket, og vi er meget tilfredse med salget, det er nyt, og alt nyt skal have en opstart.

Nu er vi bønder rejst hjem, for igen at dyrke afgrøder til næste års marked.

Til sidst ikke mindst –  tak for denne gang, slutter Helle Madsen.

Middelalderdage på Voergaard slutter på søndag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hørby Bageri bagte brød på Voergaard' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER