TV2 Nords telefonnummer bliver misbrugt

TV2 Nords telefonnummer bliver misbrugt

5. juli 2017 - kl. 23:20 - af

Man skal være opmærksom på, hvad man trykker på i sin indbakke. Phishing er et særdeles yndet middel for fuskere, der gerne vil lokke oplysninger –  såsom adgangskoder og netbankoplysninger – ud af intetanende borgere.

TV2 Nords telefonnummer bliver lige nu misbrugt af sådanne fuskere. Stationens hovednummer bliver nemlig anvendt i en mail, der, tilsyneladende, bliver sendt rundt til mange borgere i øjeblikket.

TV2 Nord har snakket med flere, der har modtaget denne mail. Der er tale om en mail, hvor der står, at personen har et beløb stående på en konto, der snart bliver lukket. Hvis man vil undgå at pengene går tabt, skal man trykke på et link, står der i mailen. Men det er formentligt en meget dårlig ide, da alt tyder på, der er tale om phishing.

Se mere om denne sag på TV2nord.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'TV2 Nords telefonnummer bliver misbrugt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER