Tilmeld dig efterårets FOF kurser allerede nu

Tilmeld dig efterårets FOF kurser allerede nu

5. juli 2017 - kl. 0:25 - af

De nye kursustilbud for efterår 2017 er klar på www.fof-vendsyssel.dk og den 4. – 5. august sørger Nordjyske Distribution for, at det trykte kursuskatalog lander i bor­gernes postkasser i Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev og Jammer­bugt kommuner.

Fokus på kurser og oplevelser til dig og din familie
I forordet nævnes ALLE med ord som barn, ung, voksen, gravid, senior, familie, par, single, rask eller syg. Alle kan få mulighed for en aktiv fritid. I år har vi valgt at bruge bagsiden af kataloget til at sætte fokus på kurser og oplevelser til børn, gravide, par, mødre – altså til ”dig og din familie”. Både på forsiden og på bagsiden er der ord og billeder, som understreger, at i aftenskole kan man blive klogere, sundere og gladere – også om dagen!

Kurser og kultur
Kataloget præsenterer flot de mange kurser og kulturelle tilbud. Igen masser af nyt! Kurserne for ordblinde, Vendsyssels Kunsthistorie, Caféva, Debatfestival i Frederikshavn og Seniorhøjskolerne. Så kommer de mange foredrag rundt i Vendsyssel og så side efter side med kurser opdelt i emner og præsenteret med lækre fotos til at inspirere. Kursusoversigter viser vej til de mange tilbud. Velkommen på kursus!

Glædelig sommer!

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tilmeld dig efterårets FOF kurser allerede nu' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER