Summarum søger samlere i Sæby

Summarum søger samlere i Sæby

4. juli 2017 - kl. 13:16 - af

Cille Holm Højvang, som er tilrettelægger på programmet Sommer Summarum, der bliver sendt tirsdag den 11. juli fra Sæby Havn, mangler samlere.

”Jeg skal lave et program med et ’samler-tema’, og i den forbindelse søger jeg nogle unger med nogle fede/flotte/skøre/sjove/spændende samlinger. Det kan være alt fra viskelædere til kinderægs overraskelser eller alt muligt andet. Så har du et samlergen, så kontakt mig”, skriver Cille. Eller kender man nogen, som har en samling af noget, som bare må vises i Sommer Summarum? Så send hende endelig en kontakt.

”Jeg søger også nogen, som er seje til at samle/bygge noget. Det kunne fx være Lego eller noget helt andet. Jeg håber, at I kan hjælpe mig lidt på vej”, slutter Cille.

Man kan kontakte Cille på: Cille Holm Højvang
DR B&U, DR Danmark, tlf. 2854 7007 eller på mail til: cira@dr.dk

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Summarum søger samlere i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER