Spiritus- og narkokontrol fra mandag morgen

Spiritus- og narkokontrol fra mandag morgen

3. juli 2017 - kl. 0:18 - af

I den kommende uge, 3.-9. juli, gennemfører politiet en målrettet kontrolindsats mod spiritus- og narkotikakørsel i hele landet. Det gør de, fordi der stadig er folk på vejene, der ikke har forstået budskabet. Målet med deres kontroller er at få stoppet sprit- og narkobilisterne, før de skader sig selv eller andre.

Hvis man er det mindste i tvivl om sin promille, bør man lade bilen stå. Hvis du er vidne til, at andre vil sætte sig bag rattet i påvirket tilstand, bør du gribe ind – også selv om, det kan være svært. Det er der mange gode grunde til, herunder de 131 personer, der i perioden 2012-2016 mistede livet i en spritulykke.

Politiets kontrolindsats bakker op om Rådet for Sikker Trafiks kampagne Stop Spritkørsel – “Klar til et pust?”. Læs mere om kampagnen og få gode råd på www.sikkertrafik.dk/raad-og-viden/i-bil/spirituskoersel.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spiritus- og narkokontrol fra mandag morgen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER