Sæby Havnefest 2017 nærmer sig…

Sæby Havnefest 2017 nærmer sig…

3. juli 2017 - kl. 1:19 - af

Traditionen tro er det temaet ”Mad, Musik & Ferie”, der gennem mere end 20 år har lagt navn til festen på Sæby havn, og festen starter fredag den 14. juli og varer hele weekenden.

Igen i år er det den inderste del af havnen, mellem fiskehuse, værft og restauranter, der skabes en hyggelig, uforpligtende og næsten sydlandsk stemning, hvor såvel turister ”til vands og til lands” og lokalbefolkningen kan få nogle gode oplevelser.

Der vil også være mulighed for et besøg på Kræmmermarkedet på havneområdet, hvor der kan købes tøj, smykker, værktøj, vafler, slik, legetøj, antik, håndarbejde og meget andet, eller man kan besøge en af havnens gode restauranter og bare slappe af og nyde udsigten og musikken.

Det er Sæby Basketball Club og Sæby Rednings- & Bjærgelaug, der står for arrangementet.

Hele programmet, for havnefesten, kan ses her på avisen en af de nærmeste dage.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Havnefest 2017 nærmer sig...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER