Voldsomt vejr aflyser blomstermodeshow

Voldsomt vejr aflyser blomstermodeshow

28. juni 2017 - kl. 16:14 - af

Frk. Grøn må desværre aflyse det magiske blomstermodeshow torsdag den 29. juni på grund af DMI’s varsel om både skybrud, torden og voldsomt vejr.

Det spændende blomster show udsættes og gennemføres torsdag den 10. august – her har Frk. Grøn nemlig muligheden for at flytte showet inden døre, hvis vejrguderne heller ikke den dag tillader et arrangement udenfor.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Voldsomt vejr aflyser blomstermodeshow' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER