Torvet åbnes igen for parkering efter Open by Night

Torvet åbnes igen for parkering efter Open by Night

23. juni 2017 - kl. 10:38 - af

Parkeringspladserne på Sæby Torv har gennem tiden været til nogen debat mellem de forretningsdrivende i byen.

Normalt plejer pladserne at blive afspærret ved sommerens komme, midt i juni og helt frem til turistsæsonen slutter midt i august, men ikke i år.

Handelsstandsforeningen har nemlig efter flere butiksindehavere har rettet henvendelse om problematikken, bedt Frederikshavn kommune om at genåbne parkeringen på Torvet fra 3. juli og frem til der igen er Open By Night, første fredag i august, hvor der atter lukkes af, dog kun for weekenden.

Flere af butiksindehaverne SaebyAvis.dk har talt med fortæller, at parkeringspladserne på Torvet har meget stor værdi og betydning for handlen, da kulturen er blevet sådan, at man vil køres helt til døren. Derudover er p-pladser centralt af og til en mangelvare i højsæsonen, så det skal der nu gøres op med.

Hvilken betydning det så har haft, kan der evalueres på til august. Mon ikke hvis man kigger til krigen om pladserne foran døren ved de forskellige storcentre, at det kun kan blive en succes.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Torvet åbnes igen for parkering efter Open by Night' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER