Mindeord over Lindy Henrik Nielsen

Mindeord over Lindy Henrik Nielsen

23. juni 2017 - kl. 0:20 - af

Lørdag d. 10. juni gik flaget på halv på Syvsten Stadion og der blev holdt et minuts stilhed inden kampstart.

Idrætsforeningen har mistet en person, som om nogen viede sit liv til idrætten i Syvsten IF, men som også viede sit liv til sin familie. Han ville gerne at alle havde det godt, for så havde Lindy det også godt.

Da sygdom for mindre end et år siden ramte Lindy, blev vi alle forskrækkede. Lindy besad en stærk tro på at han skulle overvinde kræften. Så sent som i marts deltog han i et arrangement i foreningen. Han nød at være blandt unge som jævnaldrende, og han snakkede godt med alle.

Her i foråret besluttede Lindy at han skulle på Stadion og se serie 3 kampen mod Voerså. Dette billede af Lindy vil vi have på vores nethinde, som det gode minde om Lindy.

Der er heldigvis rigtig mange gode minder vi kan tænke tilbage på.

I Syvsten IF har Lindy haft en finger med i næsten alt der har rørt sig. Han har dyrket sine sportsgrene i Syvsten helt fra ung dreng til for et års tid siden. At være så rørig som 65-årig ser vi ikke så tit, men det ville Lindy, og så gjorde han det.

Han har siddet i bestyrelsen igennem mange år, og været træner og holdleder. Han har taget på ture med ungdomsspillere, og hjulpet alle de steder, der var brug for det. Han var særdeles aktiv i opførelsen af

Syvstenhallen, og brugte meget tid på at holde området omkring hallen, på samme måde som hus og have også hjemme blev passet til punkt og prikke. Det skulle se ordentligt ud.

Lindy tænkte meget over tingene og havde visioner. Han diskuterede gerne sine synspunkter og ønskede at indvie andre i dem. Han gjorde sit til at videregive foreningsånden til de yngre medlemmer i klubben.

Ferier med familie og venner i syd, øst og vest fik Lindy oplevet med. Campingvognen har været i Italien mange gange, sommerhuse har dannet rammerne om mange gode stunde. Lindy ønskede at leve og at opleve, at have mennesker omkring sig, og at hygge sig.

Lindy var stolt af sine børn og børnebørn og han ville dem det bedste.

Lindy efterlader sig sin kone Søs, datteren Pernille, sønnen Stefan og svigerdatteren Karin, samt børnebørnene Julie og Mathias.

Jeg vil slutte med et lille citat af Colette som passer på Lindy:

“De mennesker som har fået mest ud af deres liv, er ikke dem, som har levet i hundrede år, men dem, som har levet hvert minut. ”

Æret være Lindys minde.

Skrevet af:
Inge Nørbjerg Rasmussen
(Medlem af bestyrelsen i Syvsten IF)

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mindeord over Lindy Henrik Nielsen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER