8.C fra Sæbygård skoleafdeling har i dag vundet Cool2School

8.C fra Sæbygård skoleafdeling har i dag vundet Cool2School

23. juni 2017 - kl. 13:28 - af

Hver morgen i kampagneperioden har eleverne og lærerne i fællesskab indtastet hvor mange elever, der er mødt, og hvor mange der er gået, cyklet og kørt med bus til skole.

Klassen har vundet Cool2Schoo, da de i perioden har haft flest ture på gåben, cykel eller i bus til skole, og alt talte også rulleskøjter, løbehjul og skateboard. Eleverne blev belønnet med et diplom og en kagemand, men der ud over har klassen vundet en skræddersyet og udfordrende klassetur med kommunens naturvejleder.

De skal have undervisning i jagthistorie og i naturformidling på skolen, og der efter skal de på jagt et sted på kommunens areal. Jagten kommer til at foregå sammen med erfarne jægere, og eleverne kommer til at gå i hold tilknyttet en jæger. Det bliver en dag med mange naturoplevelser, og eleverne får forhåbentlig en dag, som de aldrig glemmer.

Konkurrencen var for 3., 5. og 8. klassetrin med fokus på børns transport til skole og på vigtigheden af, at eleverne lærer at transportere sig til fods, på cykel eller med bus til gavn for trafiksikkerheden, børnenes indlæring, sundhed og fremtidige transportvaner.

Eleverne kunne vælge at gå, cykle eller tage bussen til skole:

Gang = til fods, rullesko, rulleskøjter, løbehjul, skateboard

Cykel = på egen cykel, på forældres cykel, tandem, efterløber, i cykelvogn eller ladcykel

Bus = skolebus og almindelig bus

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '8.C fra Sæbygård skoleafdeling har i dag vundet Cool2School' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER