MOVE NORTH: 100 CV på to uger

MOVE NORTH: 100 CV på to uger

21. juni 2017 - kl. 10:23 - af

Tiltrækningskampagnen MOVE NORTH er kommet rigtig godt fra start. Kampagnen, der skal gøre højtuddannede opmærksomme på de karrieremuligheder, der findes i virksomheder i Frederikshavn Kommune, har allerede fået tilsendt 100 CV. CV’erne bliver nu gennemgået og flere er sendt videre til relevante virksomheder til nærlæsning, så de selv kan vurdere mulighederne for at finde deres nye medarbejdere. Samtidig er antallet af job på hjemmesiden MOVENORTH.DK fortsat stort.

”Vi oplever stor interesse både fra højtuddannede og fra virksomheder, og der kommer løbende nye job til, så vi synes vi har fået en god begyndelse på det her lange seje træk, som vi kalder det, at tiltrække arbejdskraft og tilflyttere til Frederikshavn Kommune. Vi er begyndt med den teknisk og maritime branche, men der er jo rigtig mange virksomheder, som kan tilbyde karrieremuligheder i mange forskellige brancher. Ved første gennemgang af de mange henvendelser, kan vi se at hvis man som virksomhed mangler højtuddannet arbejdskraft, så er man meget velkommen til at kontakte mig, for så kan det være at flere af de mange CV kan blive delt ud. Det er vigtigt at huske hinanden på, at vi både som virksomheder og som kommune, at vi er sammen om at gøre indsatsen til en succes,” siger Kåre Holdt Madsen, der er ansat som tiltrækningskoordinator, kaldet mover, i Frederikshavn Kommune.

Moveren, der netop er ansat, skal sideløbende arbejde med at skabe virksomhedsnetværk og yderligere indsatser for at komme i kontakt med potentielle tilflyttere og arbejdskraft.

Se mere på https://www.facebook.com/movenorth.dk og https://movenorth.dk/

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'MOVE NORTH: 100 CV på to uger' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER