Sogneudflugt til Budolfi<br> kirke i Aalborg

Sogneudflugt til Budolfi
kirke i Aalborg

4. juni 2017 - kl. 0:08 - af

Lørdag den 10. juni inviterer menighedsrådet i Albæk-Lyngså kirkedistrikt på tur til Aalborg. Første stoppested er domkirken, hvor kirkens og klosterkirkens historie vil blive fortalt. Næste besøg er det nye ”Folkekirkens Hus”, der ligger i umiddelbar nærhed af domkirken. Til sidst besøges Musikkens Hus, hvor der er rundvisning. Her bliver der også lejlighed til, at høre det store koncertorgel med organist Lars Colding Wolf ved tasterne.

Køreplan
Turen foregår med bus, og opsamlingen starter i Præstbro over Albæk til Voerså og Lyngså med ankomst til Budolfi kirke.

På hjemturen spises på Hjallerup kro, og prisen for hele herligheden er bare 100 kroner pr. person.

Tilmelding til menighedsrådet er nødvendigt senest den 5. juni.

Tekst Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sogneudflugt til Budolfi
kirke i Aalborg'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER