Aflever ulovlige våben til<br> politiet straffrit i juni

Aflever ulovlige våben til
politiet straffrit i juni

31. maj 2017 - kl. 0:20 - af

I hele juni kan du aflevere ulovlige våben og ammunition til politietanonymt og uden at blive straffet. Frit lejde-aktionen sker i forbindelse med, at Folketinget netop har fordoblet minimumsstraffen for besiddelse af ulovlige skydevåben og eksplosivstoffer under særligt skærpende omstændigheder til to års fængsel.

Ethvert våben afleveret til politiet er et mindre ude i samfundet. Et våben kan falde i forkerte hænder – det kan blive stjålet og ende med at blive anvendt til alvorlig kriminalitet eller skyderier i det offentlige rum. Er du i besiddelse af ulovlige våben, opfordrer vi dig derfor til at få dem afleveret nu.

Hvis det drejer sig om særligt farlige genstande – for eksempel granater og eksplosiver – bør du ikke transportere det selv. Kontakt i stedet politiet på telefon 114. Så sørger de for afhentning. Det sker fortsat anonymt og straffrit. Ring også telefon 114, hvis du er i tvivl om, hvor du kan aflevere, eller hvordan du skal forholde dig.

Frit lejde-aktionen er bestemt af Justitsministeriet som led i “Bandepakke III – Bander bag tremmer”. Læs mere på Justitsministeriets hjemmeside her.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aflever ulovlige våben til
politiet straffrit i juni'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER