Privatskolen i Sæby udvider med ekstra klasse

Privatskolen i Sæby udvider med ekstra klasse

30. maj 2017 - kl. 14:15 - af

Der har de seneste år været stor søgning til skolen, og de har måttet sige nej til rigtig mange hjem, som ønsker deres barn optaget på skolen. Dette har givet anledning til en del drøftelser i bestyrelsen om, hvorvidt man skal oprette en ekstra 0. klasse.

Privatskolens ledelse og bestyrelse har nu besluttet, at skolen udvider med et ekstra spor fra august 2018, således at de dermed har mulighed for at starte to 0. klasser år op hvert år. Udvidelsesprocessen vil ske langsomt, da de kun vil kunne optage 20 elever ekstra hvert år.

På den måde sikrer de sig, at skolens værdier og traditioner bæres videre. På nuværende tidspunkt har de ikke de fysiske rammer til et ekstra spor. Det betyder, at de lige nu er i en proces, hvor det handler om at få udvidet skolens fysiske rammer, så de kan sige velkommen til de nye børn allerede 1. juni 2018.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Privatskolen i Sæby udvider med ekstra klasse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER