Rødekors i Sæby mangler akut besøgsvenner

Rødekors i Sæby mangler akut besøgsvenner

26. maj 2017 - kl. 0:10 - af

Nogle gange er det let at forandre verden. Som besøgsven gør du en verden til forskel for men­nesker, der savner selskab. Bank på, kom indenfor og mærk glæden ved at gøre et andet menneske glad. Et besøg kan blive et venskab for livet.

Ring til aktivitetsleder Lillian Christensen på: Tlf. 3047 1975 og hør mere om, hvordan du bliver besøgsven. Du kan læse mere på: rødekors.dk

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rødekors i Sæby mangler akut besøgsvenner' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER