En sjov dag i skoven med Nordjyske Bank

En sjov dag i skoven med Nordjyske Bank

25. maj 2017 - kl. 6:54 - af

Med stor succes afholdt Nordjyske Bank søndag den 21. maj familiehygge i Sæbygård Skov og ved Skovlyst.

Vejret var fantastisk til en dejlig tur i skoven, og rigtig mange familier kiggede forbi til en hyggelig eftermiddag. Kunderådgiver Janni Steenberg anslår, at omkring 2.000 måske 2.500 gæstede skoven denne eftermiddag. ”Da vi for nogle år siden fik ideen til arrangementet, var det vigtigt for os, at der var adgang for alle, og så skulle det være gratis”, fortæller Janni, og fortsætter, ”Sæbygård skov som ejes af Nordjyske Bank, er et dejligt område, og det vil vi gerne vise frem”.

Mange foreninger var inviteret til at deltage. ”På den måde kan vi i Nordjyske Bank støtte op omkring de lokale foreninger, som gratis kan komme og vise deres sport og interesser frem”, fortæller Privatkundechef Annemette Mæhle.

Der var mulighed for at få en kanotur på åen, en tur som spejderne fra DBS Sæby kreds stod for, og var man ikke til vand, kunne man også bage snobrød og grille skumfiduser hos dem.

Skjold havde medbragt deres oppustelige fodboldbane og havde arrangeret en fodboldturnering for de yngste årgange. Fra Nordjyske Bank var der medaljer til alle fodboldspillere.

Sæby og Omegns Jagtforening havde smagsprøver af grillet dyrekød, og der var mulighed for ”at gå på jagt” i skoven efter udstillede dyr. Hos et par af deres unge drenge, kunne man lære at skyde med bue og pil.

Hos Skæve Rideklub kunne man få en ridetur på de flotte ponyer, og Farm Fun kom med deres hestevogn og kørte rundt i området. Sæby Golfklub mødte op i golfvogn, og her kunne man prøve at slå til en bold og få en snak om glæden ved at spille golf.

Var man ikke til de små golfbolde, kunne man hos Sæby Tennisklub prøve kræfter med de lidt større bolde eller de helt store bolde hos Sæby Basketball Club, og for dem der slet ikke var til bold, var der mulighed for at klatre i træer med KFUM Spejderne. Hos Sæby Miniby var der udstilling af bl.a. deres flotte fuglehus, og hos Uggerhøj kunne man blive fristet til at købe ny bil.

Sæby Scenen, som holder til på Skovlyst, var klar med udklædning og sjove kostymer. Endvidere var der opvisning af Dance Studio, Frederikshavn, Sæby Firmaidræt samt underholdning ved Det Flyvende Kuffertcirkus. Nordjyske Banks hoppeborg og ansigtsmalingen var som altid meget populært.

Nordjyske Bank arrangerede QR skattejagt rundt i skoven, og der var præmier som zoo- og biobilletter samt slikposer til alle.

Når man var blevet mæt af alle aktiviteterne, var Nordjyske Bank vært ved pandekager, kaffe og saft. Som noget nyt havde de allieret sig med Slagter Tranholm og Bager Birk, hvor man kunne få stillet den lille sult.

Privatkundechef Annemette fortæller, at arrangementet igen i år blev en kæmpe succes. ”Hvis vi skal være attraktiv som by, er det vigtigt med et stort og velfungerende foreningsliv, og det må i høj grad siges, at vi har i Sæby. Som lokalt pengeinstitut sætter vi stor pris på den aktive frivillige indsats, der ydes rundt omkring, og det glæder os rigtig meget at så mange foreninger og frivillige vil bruge deres søndag til glæde for børnefamilier i Sæby og omegn”.

”Alt i alt en rigtig god dag, men nu skal vi naturligvis evaluere på, om der er basis for at afholde det igen næste år. Så sidder der nu en forening, som ikke har deltaget i arrangementet, og synes at Skovens Dag er stedet at vise sin sport / interesse frem, så må man meget gerne kontakte mig”, slutter Kunderådgiver Janni Steenberg.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En sjov dag i skoven med Nordjyske Bank' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER