TV2 NORD åbner redaktion i Frederikshavn

TV2 NORD åbner redaktion i Frederikshavn

24. maj 2017 - kl. 16:03 - af

Fra 1. august vil det nordjyske mediehus i det daglige have et reportagehold, der arbejder med udgangspunkt i Vendsyssel.

Tirsdag 1. august åbner TV2 Nord en ny egnsredaktion i Frederikshavn, hvorfra medarbejderne dagligt vil dække begivenheder og nyheder i Vendsyssel.

– Vi har konstant en ambition om at blive endnu bedre og at komme endnu tættere på nordjyderne og det liv, de lever i det daglige. I den forbindelse ser vi det som oplagt at flytte medarbejdere og udstyr ud i landsdelen, så vi i endnu højere grad producerer vores journalistiske indhold, hvor tingene foregår og kilderne er, siger TV2 Nords adm. direktør Mikael Justesen.

TV2 Nord får til huse i Kattegatsiloen på havnen i Frederikshavn, hvor det nordjyske mediehus får kontorfællesskab med Kanal Frederikshavn, som TV2 Nord i forvejen har et redaktionelt samarbejde med. TV2 Nord har udpeget en af stationens mest erfarne medarbejdere, redaktør Jesper Christiansen, til at stå i spidsen for egnsredaktionen. Jesper Christiansen har tilbragt hele sin karriere på TV2 Nord og har gennem årene varetaget en lang række forskellige poster i mediehuset – og så har han som ægte vendelbo med bopæl i Sæby også den lokale forankring i orden.

– Jeg glæder mig til at bygge vores egnsredaktion for Vendsyssel op – ikke blot rent fysisk i Frederikshavn, men også i det hele taget at få opbygget og styrket TV2 Nords netværk over hele Vendsyssel. Jeg har haft mange forskellige opgaver og funktioner gennem karrieren, men den røde tråd har hele tiden været det journalistiske håndværk, kontakten til kilderne og at komme ud og hive de gode historier hjem. Derfor glæder jeg mig meget til at blive TV2 Nords spydspids i Vendsyssel, siger Jesper Christiansen.

Egnsredaktionen vil desuden blive fast bemandet med en af TV2 Nords unge talentfulde reportere, journalist Christian Aagaard Henriksen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'TV2 NORD åbner redaktion i Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER