Mover ansat i Frederikshavn Kommune

Mover ansat i Frederikshavn Kommune

24. maj 2017 - kl. 0:04 - af

Center for Arbejdsmarked har ansat Kåre Holdt Madsen som ny tiltrækningskoordinator, kaldet Mover. Moveren skal intensivere indsatsen med tiltrækning til og bosætning i Frederikshavn Kommune. Kåre Holdt Madsen har været ansat i Jobcenters Virksomhedsservice siden 2013, hvor hans arbejdsopgaver har givet ham stor erfaring med rekruttering af arbejdskraft, primært til den tekniske og maritime branche.

Moveren skal skabe opmærksomhed om muligheden for en karriere på Toppen af Danmark og være bindeled mellem virksomheder og ansøgere. Derudover skal moveren bidrage med hjælp til fx tilflytning, partnerjob og andre eventuelle udfordringer i forbindelse med flytning og netværk i Frederikshavn Kommune.

”Moveren kan fx lave en indsats for at identificere, hvor der er mangel på arbejdskraft og så sætte ind og skabe såkaldt håndholdte løsninger. Moveren skal bygge bro mellem på den ene side virksomhederne og deres ledige job og på den anden side til interesserede ansøgere. Moveren kan hjælpe med at skabe kontakt til målgrupper, såsom højtuddannede, og åbne deres øjne for potentialet for karriere og det gode liv i Frederikshavn Kommune. Med Kåre Holdt Madsen har de opgaver fået den bedste tovholder, og vi ser frem til at komme i gang,” siger Flemming Søborg, chef, Center for Arbejdsmarked, Frederikshavn Kommune.

Baggrunden for ansættelsen af en Mover er, at virksomhederne i Frederikshavn Kommune mangler kvalificeret arbejdskraft. Flere virksomheder oplever allerede i dag problemer med at rekruttere og fastholde bestemte faggrupper. Det vil over de kommende år blive forstærket yderligere, idet Frederikshavn Kommune har flere havneudvidelser undervejs, og af at en stor gruppe borgere forlader arbejdsmarkedet.
Byrådet har med budgettet for 2017 besluttet, at det er Frederikshavn Kommunes ambition, at ”Vi byder velkommen”. Velkomststrategien har fokus på tilflytning af borgere i den arbejdsdygtige alder med kompetencer, der efterspørges i det lokale erhvervsliv.

Kåre Holdt Madsen tiltræder sit nye job den 1.juni 2017, samme dag som Frederikshavn Kommune søsætter en kampagne for tiltrækning af højtuddannet arbejdskraft.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mover ansat i Frederikshavn Kommune' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER