Nordmænd blev hædret i Sæby Golfklub

Nordmænd blev hædret i Sæby Golfklub

23. maj 2017 - kl. 13:02 - af

Gæst nr. 1000 i år i Sæby Golfklub har passeret 1. Tee netop her tirsdag formiddag kl 11.10. På holdet var (Hr & Fru Eik samt Hr & Fru Berge) på Golfophold, og som så mange gange før gennem Hotel Viking, Sæby.

Golfklubben var klar til at ønske dem hjertelig velkommen, og med på runden fik de en flaske Cava fra Keld i Sæby Golf Café og logobolde samt lån af Cantona House’s Garia golfbil fra Morten W. Stausgaard, som oven i købet havde sørget for champagneglas til turen.

Nu bliver det spændende at se, hvem der bliver nr. 2000.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordmænd blev hædret i Sæby Golfklub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER