Ny indvielse hos Østervrå<br> Kultur og Fritidscenter

Ny indvielse hos Østervrå
Kultur og Fritidscenter

18. april 2017 - kl. 14:40 - af

De seneste år har Østervrå Kultur og Fritidscenter gennemlevet en fantastisk fornyelse og er blevet et lokalt kraftcenter.

Gennem hjælp fra forskellige fonde, er det lykkedes at forny og opdatere faciliteterne, etablere multibane samt skaterområde og nu ungdomsområde og bibliotek/borgerservice.

I Østervrå er man rykket sammen og har opnået, at kunne tilbyde områdets borgere helt fantastiske moderne rammer for fritidsaktiviteter, en flot udvidelse som indvies fredag den 28. april fra klokken 14-17

Læg vejen forbi Østervrå og bliv inspireret. Flere foreninger er på vej til centret og mange nye fællesskaber er allerede opstået. I Østervrå har man fundet nøglen til at udvikle fremfor at afvikle. Flere projekter ligger allerede i støbeskeen, oplyser Frederikshavn Kommunes Ungdoms Fællesråd (FUF) i et nyhedsbrev.

FUF ønsker endnu engang tillykke med de attraktive foreningsforhold, som er helt unikke for et så lille lokalsamfund. Vi håber med tiden flere aktiviteter flytter ind, og børn og unge får et spændende sted at udfolde sig og finde sunde fritidsinteresser.

Program fredag den 28. april:
Kl. 14.00-16.00: Trylle-Thomas tryller og laver ballondyr.
Kl. 14.30-15.00: Musikkorps Sæby spiller.
Kl. 15.00-15.30: Åbningstale ved borgmester Birgit S. Hansen
Kl. 16.00-17.00: Mucirkus ved Michael Back Jensen

Der er kagemand, kaffe og saft samt Slush Ice i klubben og aktiviteter for børn

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny indvielse hos Østervrå
Kultur og Fritidscenter'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER