De er nomineret til Sundheds-<br> prisen og Frivillighedsprisen

De er nomineret til Sundheds-
prisen og Frivillighedsprisen

17. marts 2017 - kl. 5:58 - af

Sundhedsudvalget har på sit nyligt afholdte møde nomineret tre kandidater til Sundhedsprisen og tre kandidater til Frivillighedsprisen. Priserne overrækkes af Sundhedsudvalgets formand, Anders Broholm Andersen (V) ved den kommunale prisfest den 20. april 2017 i Det Musiske Hus i Frederikshavn.

Frivillighedsprisen
Til Frivillighedsprisen er følgende tre kandidater nomineret:
Barnets Blå Hus
Arne Hansen
Støtteforening for Hospice Vendsyssel

Formålet med Frivillighedsprisen er at fremme det frivillige sociale engagement, at synliggøre og skabe opmærksomhed omkring de frivillige i samfundet til inspiration for andre, at markedsføre og anerkende det sociale engagement, som de frivillige bidrager med samt at fremme erfaringsdeling blandt de frivillige.

Kriterierne for tildeling af Frivillighedsprisen vil være en frivillig forening/organisation eller en enkeltperson, der har øget engagement og virkelyst for individer og/eller organisationer, har styrket livskvalitet og trivsel for en gruppe af mennesker, har skabt opmærksomhed omkring en ellers overset problematik, positivt har fremhævet eller synliggjort foreningens og organisationens arbejdsgrundlag, har fremhævet kvaliteten/værdierne ved frivilligt socialt arbejde, har fremmet samarbejde og skabt relationer i den frivillige verden samt har iværksat nyskabende aktiviteter med frivillige inden for social- og sundhedsområdet.

Frivillighedsprisen er på 10.000 kroner og uddeles én gang om året.

Sundhedsprisen
Til Sundhedsprisen er disse tre kandidater nomineret:
Ældre Sagen – Cykling uden alder
MAN Diesel
Erik Christophersen

Formålet med Sundhedsprisen er at understøtte Frederikshavn Kommunes sundhedspolitik og visionen om at blive Nordjyllands sundeste kommune.

Sundhedsprisen gives som påskønnelse af en person, en forening, virksomhed, organisation eller institution, der har gjort en særlig indsats for at fremme sundheden i Frederikshavn Kommune.

Eksempler kan være at have taget initiativet til sundhedsfremmende eller forebyggende tiltag, at have bidraget med en sundhedsfremmende eller forebyggende idé til gavn for Frederikshavn Kommunes øvrige borgere eller at have fungeret som rollemodel for Frederikshavn Kommunes borgere på det forebyggende og sundhedsfremmende område.

Sundhedsprisen er på 10.000 kronerog uddeles én gang om året.

Der kan læses mere om nogle af de nominerede via disse links:
http://www.barnetsblaahus.dk/afdelinger/frederikshavn
http://www.arnehansen.net/ og http://arbejderen.dk/artikel/2009-07-29/arne-hansen-en-ildsj-l-er-fyldt-70
http://www.hospice-vendsyssel.dk/stotteforeningen.html
http://www.kanalfrederikshavn.dk/vis/nyhed/cykling-uden-alder-nu-med-syv-rickshaw-cykler/
https://saebyavis.dk/2015/11/05/aeldre-sagen-er-paa-jagt-efter-piloter/
https://www.danskemaritime.dk/da/information-og-presse/nyheder/1247-man-diesel-turbo-genstarter-motorproduktion-og-abner-testcenter
http://dieselturbo.man.eu/company/production-locations/production-frederikshavn

Tekst af Per Rye

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'De er nomineret til Sundheds-
prisen og Frivillighedsprisen'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER