Scanel og Jesper Winter fik<br> årets erhvervspriser

Scanel og Jesper Winter fik
årets erhvervspriser

20. januar 2017 - kl. 16:51 - af

Det lykkedes ikke for de nominerede fra Sæby-området at vinde priser i år, idet Scanel International A/S blev kåret som vinder af Frederikshavn Erhvervsråds Vækst og Vilje Erhvervspris ved dagens prisuddeling i Det Musiske Hus med deltagelse af 230 erhvervsfolk. Jesper Winter fra Skagen Fiskerestaurant modtog Iværksætterprisen.

230 personer deltog ved Vækst og Vilje arrangementet i Det Musiske Hus fredag morgen, hvor årets lokale erhvervspriser blev uddelt af Frederikshavn Erhvervsråd.

Vækst og Vilje Erhvervsprisen gik til Scanel International A/S blandt 17 nominerede, som var indstillet af de lokale erhvervsforeninger, handelsstandsforeninger og turistforeninger.

Iværksætterprisen gik til Jesper Winter
Iværksætterprisen gik til Jesper Winter i Skagen, som i indstillingen bliver betegnet som en ægte serieiværksætter og ildsjæl, som hele tiden kommer med nye spændende idéer og koncepter, som gavner Skagen og skaber arbejdspladser.

Jesper Winter har ejet og drevet Skagen Fiskerestaurant siden 2012, som også blev etableret på Illum ROOFTOP i 2016. Derudover står han bag Skagen Køkkenet, Skagen Bjesk og en ny, 100 procent naturlig, vegansk og økologisk hudplejeserie med navnet Skagen Seaside, som lanceres i 2017.

Erhvervshus Nord, Frederikshavn Kommune og Arena Nord stod bag Vækst og Vilje-arrangementet og med Spar Nord som hovedsponsor. Årets indlægsholder var Skagen Ambassadør Ellinor Sæther, der står bag virksomheden Sæther Nordic A/S, som er distributør af over 60 kendte internationale kosmetik-, parfume- og hudplejemærker.

Se blandt andet de nominerede fra Sæby-området ved at klikke her.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Scanel og Jesper Winter fik
årets erhvervspriser'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER