Afslutning i Sæby Pensionist og Efterlønsklub

Afslutning i Sæby Pensionist og Efterlønsklub

20. december 2016 - kl. 14:06 - af

Året 2016 blev afsluttet med nogle vellykkede arrangementer. Den 23. november havde de besøg af Tyrolerklang fra Viborg, som lavede et forrygende show. De tog alle med på en musikalsk rejse til Tyrol, og musikken blev krydret med masser af rekvisitter bestående af primitive musikinstrumenter og landbrugsredskaber. En virkelig god oplevelse, som havde fyldt Kulturhuset helt op.

Onsdag den 30. november var der besøg af Hansen trio + 1, som spillede masser af gode melodier. De havde medbragt deres sanghæfter, så der blev rigtig sunget med på alle de kendte sange.

I forbindelse med det amerikanske lotteri, som denne dag bestod af juledekorationer, havde foreningens bestyrelsesdamer været samlet ugen før og lavet 85 dekorationer, og de dekorationer, der ikke blev uddelt ved lotteriet, blev efterfølgende solgt ved en auktion. Også denne dag var der fuldt hus i Kulturhuset.

Lørdag den 3. december blev der holdt julefrokost med deltagelse af ca. 150 medlemmer. Efter at have nydt en rigtig god julefrokost, spillede Lasse og Keld op til dans. Det blev til næsten 3 timers dans, og dansegulvet var fyldt hele aftenen.

Som afslutning takkede formanden alle for en rigtig god aften, og han ønskede alle en rigtig glædelig jul og godt nytår, og sædvanen tro blev der sluttet af med “Sku’ gammelt venskab”, inden alle drog hver til sit.

Nu holder foreningen juleferie, men de starter allerede op igen onsdag den 4. januar, hvor Volstrup Harmonikaklub spiller kendte toner fra den danske sangskat. De har også lovet at servere “champagne”, så alle kan ønske hinanden godt nytår.

Ugen efter får Sæby Pensionist og Efterlønsklub besøg af tidligere jæger Hans Jakobsen, som vil fortælle om sine 42 år i kongehuset.

Hele forårsprogrammet kan for øvrigt ses på frivilligt-samraads hjemmeside.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Afslutning i Sæby Pensionist og Efterlønsklub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER