Jobbarometer for 2017 er på vej<br>…

Jobbarometer for 2017 er på vej

17. december 2016 - kl. 0:53 - af

Jobcenterets Virksomhedsservice er for andet år i træk ved at kortlægge virksomhedernes behov for arbejdskraft på kort og længere sigt.
Jobcenter Frederikshavn er i samarbejde med Jobcenter Hjørring og Jobcenter Brønderslev i gang med at udarbejde Jobbarometer 2017. Jobbarometeret har til formål at afdække og tydeliggøre det aktuelle og kommende behov for arbejdskraft hos virksomhederne i Vendsyssel.

Der udarbejdes et samlet Jobbarometer for Vendsyssel og et for hver af de tre kommuner. I tilknytning hertil udarbejdes der en rapport, hvori resultaterne beskrives.

I Frederikshavn Kommune besøges 350 virksomheder i perioden 5. december 2016 til 27. januar 2017. Disse bliver spurgt, hvilke brancher den enkelte virksomheds medarbejdere kommer fra, og om man forventer at ansætte eller afskedige indenfor de næste 3 og 12 måneder. Virksomhederne bliver endvidere spurgt om deres behov for at ansætte lærlinge, og om på hvilke områder de fremover forventer rekrutteringsvanskeligheder.

Formålet med Jobbarometeret er at tegne et billede af efterspørgslen på arbejdskraft hos virksomhederne frem mod 2018. Prognosen kan kvalificere grundlaget for at:

Udpege risikoområder for flaskehalse og synliggøre disse
Give medarbejdere i jobcentret, UU-vejledere m.fl. et bedre grundlag til at vejlede unge og ledige mod kommende jobåbninger på arbejdsmarkedet
Give et kvalificeret input til politiske og administrative beslutningstagere på beskæftigelsesområdet

​Se Jobbarometeret for 2016 her​

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jobbarometer for 2017 er på vej
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger