Sæbys bilister får en Bonus<br>…

Sæbys bilister får en Bonus

15. december 2016 - kl. 10:20 - af

Den gamle Uno-X på Rosenvej 33 skifter navn til Bonus og får frisket udseendet op med nyt logo og nye skilte.

Villakvarterets tankstationen på Rosenvej 33, der hidtil har flaget gult og rødt under Uno-X navnet, skifter i den kommende uge, farve, logo og skilte. Bonus, som stationen kommer til at hedde, vil fortsat være en selvbetjent station, men med større fokus på at være lokal. Navneskiftet sker som en konsekvens af, at Uno-X har besluttet at opdele sit netværk af tankstationer i to kæder, der hver for sig skal være mere målrettet kundernes behov lokalt.

Når stationen på Rosenvej overgår til Bonus, vil der fremover være flere muligheder for at gøre stationen og kiosken så lokalt relevante som muligt.

– Vi har valgt at dele Uno-X netværket op i to kæder, som gør det muligt at imødekomme kundernes behov på bedst mulig vis. Bonus er den lokale station, hvor der ofte er flere services som vask, butik og værksted tilknyttet, mens Uno-X udelukkende er fokuseret på brændstof og kunder, der ønsker den hurtige tankoplevelse, forklarer Georg Hansen, der er kædechef i Bonus. Han fortsætter:

– Med det lokale for øje har vi stor tro på, at Bonus-stationen på Rosenvej har en god fremtid her i byen. Og det meste vil stadig være, som kunderne kender det: nem selvbetjening og billig benzin. Hvad der kommer derudover, vil bare være en bonus.

På lokalsamfundets betingelser
Fællesnævneren for Bonus-stationerne vil som udgangspunkt stadig være et selvbetjent koncept, men der vil næsten altid være mennesker på stationen og i Sæby også i den tilhørende kiosk. På den måde vil mange Bonus-stationer ofte være lokale samlingspunkter, hvor man møder andre, man kender.

– For at overleve på et meget konkurrencepræget benzinmarked har Bonus reduceret omkostningerne. Bl.a. har vi fjernet muligheden for kontant betaling. Vi er klar over, at det er noget, nogle af vores kunder lige skal vænne sig til – omvendt reducerer det risikoen for bekostelige indbrud og hærværksforsøg på Bonus-stationen, siger Georg Hansen. Han tilføjer:

– Med navneskiftet til Bonus giver det udlejeren på tanken fuld frihed til at tilpasse stationen, så den slår i takt med lokalsamfundets puls og udvikling.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbys bilister får en Bonus
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER