43 år og en sjat i samme pengeinstitut

43 år og en sjat i samme pengeinstitut

12. december 2016 - kl. 20:02 - af

Kunderådgiver Else Simonsen, Sparekassen Vendsyssel, Sæby afd., har valgt at gå på en velfortjent efterløn efter mere end 43 år.

Eller det vil sige! Else startede i 1973 i det daværende Hørby Sparekasse og har siden hen været med i fusionen, da Hørby Sparekasse blev til Jerslev Sparekasse i 1999, og da Jerslev Sparekasse blev fusioneret ind i Sparekassen Vendsyssel, som det hedder i dag!

Else arbejdede i den daværende Hørby afdeling indtil denne blev lukket i 2013, så hun nåede lige nøjagtig at være 40 år i Hørby, dog afbrudt af en ”lille” periode på 10 år, hvor hun arbejdede i Hørby Sparekasses daværende afdeling i Thorshøj.

I disse tider, hvor tingene går stærkt og folk skifter jobs noget hyppigere end tidligere, har Else været en usædvanlig stabil og hårdt arbejdende medarbejder, der har levet og åndet for Sparekassen, såvel som for hendes kunders ve og vel. I mange tilfælde har Else haft flere generationer i en familie som kunder, spændende fra oldeforældre til de yngste børn.

”Det er med en vis portion vemod, at vi i Sparekassen Vendsyssel, Sæby, må vinke farvel til en farverig og dygtig rådgiver, men det skal være Else vel undt at gå på efterløn. Det har hun for fortjent”, siger afdelingsdirektør i Sæby Lars Høst, og fortsætter: ”Vi kommer til at savne Else, og det er der helt sikkert også mange kunder, der gør, men vi har heldigvis mange gode lokale rådgivere i afdelingen, som står klar til at løfte arven efter Else”.

Der bliver holdt en uformel afskedsreception i Sparekassen Vendsyssels afdeling i Grønnegade 4, Sæby, onsdag den 14. december mellem kl. 14 og 16, hvor kunder og andet godtfolk er meget velkommen til at komme ind og få en lille forfriskning og gøre dagen til en festlig afslutning på Elses arbejdsliv.

else simonsen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '43 år og en sjat i samme pengeinstitut' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER