Vendsyssel Teater er glad<br> for Hørby Efterskole

Vendsyssel Teater er glad
for Hørby Efterskole

11. december 2016 - kl. 11:11 - af

For Vendsyssel Teater i Hjørring er et samarbejde som dét med Hørby Efterskole helt uvurderligt.

Hørby Efterskole har indledt et samarbejde med teatret, og i den forbindelse er der kommet en række nye oplevelser og muligheder for eleverne, der har valgfaget Performance på efterskolen i Hørby ved Sæby. Læs meget mere om samarbejdet ved at klikke her.

-Vi kalder os HELE Vendsyssels Teater for eksempel på vores sæsonbrochurer – det skal blandt andet ses på baggrund af, at vi er det eneste producerende teater fra Aalborg og opefter; og at vi til stadighed ønsker og arbejder på at være relevante og tilgængelige for hele Vendsyssel, både med hensyn til indhold og markedsføring, siger PR- og marketingkoordinator Pernille G. Laursen.

-Nu, med det nye teater som ramme, har vi fået endnu bedre muligheder og en større forpligtelse til at tilbyde mere indhold samt nye former for aktiviteter og muligheder for en langt bredere gruppe af borgere.

-Netop derfor er Vendsyssel Teaters nye tiltag, &-delen og alle &-delens samarbejdspartnere, så vigtige og relevante. For de skønne rammer i det nye teater, skal byde alle indenfor, ikke kun til teaterforestillinger men også til Vendsyssel Teater & musik, komik, foredrag og al verdens andre aktiviteter – både som tilskuere og ikke mindst som platform for aktører, der har noget på hjertet. Deraf også sloganet Vendsyssel Teater & DIG!

-Et samarbejde som dét med Hørby Efterskole er i den forbindelse helt uvurderligt. Erfaringen fra forberedelserne af Vendsyssel Teaters &-del, og de sidste måneders mange pop-ups er, at både vi og aktørerne, udover at have det rigtig sjovt, beriges med et omfattende indbyrdes netværk samt massevis af idéer til fremtidige events og samarbejdsmuligheder.

-Muligheder der udspringer af, at rigtig mange mennesker har fået en helt uventet og dejlig oplevelse – hvilket jo i sig selv er det hele værd, og vores fremmeste mål, understreger Pernille G. Laursen.

Det nye Vendsyssel Teater på Banegårdspladsen i Hjørring åbner med stor festivitas lørdag den 14. januar. Der kan bestilles gratis plads fra den 2. januar, så følg med også her på den frie og uafhængige netavis.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vendsyssel Teater er glad
for Hørby Efterskole'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger