Hørby Efterskole samarbejder<br> med Vendsyssel Teater 

Hørby Efterskole samarbejder
med Vendsyssel Teater 

9. december 2016 - kl. 14:02 - af

Hørby Efterskole har indledt et samarbejde med Vendsyssel Teater, og i den forbindelse er der kommet en række nye oplevelser og muligheder for eleverne, der har valgfaget Performance på Hørby.

Vendsyssel Teater er som bekendt i gang med at flytte til nye lokaler, og på den baggrund har eleverne fra Hørby Efterskole været med i forskellige events.

Det har blandt andet været “store flyttedag”, hvor de var med til at bære forskellige af teatrets effekter fra de gamle til de nye omgivelser.

Senest har performanceeleverne – dem, der enten har drama, musik, kor eller sceneteknik – været med til at lave en pop-up i shopping centret Metropol i Hjørring.

Eleverne opførte udvalgte numre fra det juleshow, som de tidligere havde vist i forbindelse med Hørby Efterskoles familiedag og forsøgte således at bringe de handlende i julestemning.

De forbipasserende tog god imod indslaget midt i centergaden, og flere stoppede da også op og betragtede dramaeleverne, der for eksempel spillede en lille sketch om de forviklinger, der kan forekomme, når man julehandler.

Lørdag den 14. januar åbner Vendsyssel Teater i nye lokaler på Banegårdspladsen med mange kulturelle indslag og spændende overraskelser omkring med åbningsfestligheder. Dagen efter er der åbningsfest for indbudte.

Hørby Efterskole medvirker igen og eleverne er her med til et lille indslag, når snoren klippes til det nye teater, ligesom samarbejdet mellem teater og efterskole understreges gennem, at Hørby får lov til at lægge en puslespilsbrik og bliver derved en del af det nye teater.

Samarbejdet markeres igen, når performanceeleverne vender tilbage til teateret i april og opfører årets Hørby-musical i Hjørring.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hørby Efterskole samarbejder
med Vendsyssel Teater '
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger