Julekoncert med Sæby Voksenkor på Sæbygaard i aften

Julekoncert med Sæby Voksenkor på Sæbygaard i aften

7. december 2016 - kl. 8:41 - af

Igen i år arrangerer Sæby Voksenkor en stemningsfuld julekoncert. I år afholdes julekoncerten i Riddersalen på Sæbygaard, i et samarbejde med Sæbygaards venner.

Denne gang bliver der lejlighed til at opleve stemningsfulde violinduetter med to medlemmer fra Aalborg Symfoniorkester. Programmet byder på populære klassiske perler, som f.eks. Jacob Gades legendariske Tango Jalousi, Edward Elgars Salut d’Amour og et Christmas medley over kendte julemelodier.

Sæby Voksenkor har igen øvet sig på et rigt varieret juleprogram, der bl.a består af kendte danske julesange og engelske Christmas Carols. Der vil således blive lejlighed til at høre klassikere som Højt for træets grønne top og Juletræet med sin pynt. Sidste års store julehit Hvad er det der gør jul til noget særligt er igen på programmet, og den slidstærke tekst og originale melodi, vil helt sikkert være at finde på mange julekoncertprogrammer i årene fremover. Ud over at nyde kaffen og æbleskiverne i pausen, kan publikum også få lejlighed til at røre stemmerne i et potpourri over kendte danske julesange.

Ægteparret Olga og Taras Daniluk stammer fra Kiev i ukraine, hvor de begge er uddannede og også var medlemmer af Kiev Kammerorkester. Her fungerede Taras Daniluk som kunstnerisk leder og direktør helt frem til 1998, hvor de begge opnåede stilling i Aalborg Symfoniorkester.

Senere har Taras Daniluk sammen med direktør Henrik Rosenberg været drivkraften i Nordjyske Strygere, som Søren Rasmussen i begyndelsen dirigerede og også flere gange var orgelsolist.

Dørene åbnes kl. 18.30 . Billetter købes ved indgangen, og den beskedne entré på kr. 60.00 inkluderer kaffe og æbleskiver i pausen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julekoncert med Sæby Voksenkor på Sæbygaard i aften' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER