Sæbygarden spiller julealsangskoncert i Sæby Kirke

Sæbygarden spiller julealsangskoncert i Sæby Kirke

5. december 2016 - kl. 14:13 - af

I over 25 år har Sæbygarden afholdt sin julealsangskoncert 3. søndag i advent. Og sådan vil det også være i år. Den 11. december kl. 19.00 vil Sæbygardens Tambourkorps således indlede aftenen med ca. 20 minutters blandet juleprogram, så alle kan komme rigtigt i julestemning.

Fra kl. 19.30 vil Sæbygardens Harmoniorkester spille en koncert på en lille times tid med en rigtig god blanding af moderne rytmisk og kendt julemusik – arrangeret for harmoniorkester. Her i mellem spilles julens salmer og sange til fællessang. Ved orglet sidder denne aften organist og kirkemusiker fra Abildgård kirke Henrik Strøm. Henrik vil midt i koncerten spille et stykke orgelmusik.

Entréen på 50 kr. går ubeskåret til Sæbygardens foreningsarbejde. De håber rigtig mange vil komme og nyde denne aften.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbygarden spiller julealsangskoncert i Sæby Kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER