En god medarbejder forlader Spar Nord

En god medarbejder forlader Spar Nord

4. december 2016 - kl. 13:01 - af

Tove Nielsen, som har været ansat i Spar Nord i 34 år, takker af. Tove ønsker at går på pension for at nyde sit otium, og hun glæder sig til at få mere tid til sin mand Gunnar, børn, børnebørnene og rejser.

”Hun har nydt at være rådgiver, har været vellidt og Tove har altid leveret en god service”, fortæller Rikke Kloppenborg, der er afdelingsdirektør i Spar Nord Sæby. Tove overlader nu kunderne til privatrådgiver Helle Sort Pedersen.

Sidste arbejdsdag i banken var fredag d. 2. december.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En god medarbejder forlader Spar Nord' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER