Tilladelse til opførelse af 2 shelters i Lyngså

Tilladelse til opførelse af 2 shelters i Lyngså

1. december 2016 - kl. 14:24 - af

Lyngså Borgerforening har opnået Frederikshavn Kommunes landzonetilladelse til opførelse af 2 shelters i Lyngså.

De2 shelters kan etableres i forbindelse med den eksisterende legeplads og det rekreative areal på adressen Toften 1 i Lyngså.

Der gives tilladelse til det ansøgte under forudsætning af, at de 2 shelters placeres min. 25 m fra skel mod vest og min. 5 m fra skel mod nord. Åbningen af de 2 shelters skal være mod vest. Dimensionen af hver shelter må max. være 2,1 x 2,2 x 3,0 m. Der har tidligere den 16. august 2016 været givet tilladelse til 2 shelters med andre mål. Den nye tilladelse erstatter den tidligere tilladelse. Der er ligeledes den 16. august givet tilladelse til opførelse af et muldtoilet. Denne tilladelse gælder uændret.

Det vurderes fra kommunal side, at det ansøgte ikke vil indebære en negativ påvirkning af de naturværdier og landskabelige værdier i området, eftersom der i forvejen er etableret legeplads med madpakkehus og andre anlæg på ejendommen. Det ansøgte er dermed ikke i strid med landzonebestemmelsernes formål samt kommuneplanens udpegninger.

Landzonetilladelsen er dog ikke gældende, før klagefristen på 4 uger er udløbet.

Tekst af Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tilladelse til opførelse af 2 shelters i Lyngså' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER